Eşi barışsın diye İstanbul'dan Ankara'ya yürüyor

Eşiyle tartışan ve evden çıkan üç yıllık evli 42 yaşındaki tekstil işçisi Ertan Çeşmecioğlu, elinde "Seni seviyorum Aysun" yazılı pankart ile İstanbul'dan Ankara'ya yürüyüşe geçti.

YAŞAM 16.11.2019, 15:39
Eşi barışsın diye İstanbul'dan Ankara'ya yürüyor

Yürüyüşün başlangıcında gözyaşı döken Ertan Çeşmecioğlu, elinde tuttuğu pankart ile Ankara'ya yürüyüp Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile görüşmek istiyor.

Kadıköy'den Ankara'ya doğru yürüyüşe geçen Çeşmecioğlu, Kartal'a geldiğinde polis ekipleri tarafından karşılandı. Polislerin yarım saatlik ikna çabalarına rağmen yürümekte ısrar eden Çeşmecioğlu, yaklaşık 433 km'lik yolu yürümek için tekrar yola çıktı.

Ertan Çeşmecioğlu, yaşananları şöyle anlattı: "Karımın bana söylemiş olduğu bir yalandan dolayı kızıp evden çıktım. Yuvam yoktan yere yıkılıyor. Benim Ankara'ya gitmem lazım. Kaynanam üç yıldır bizde. Onlar üç kardeşler, hiçbir zaman anneleriyle ilgilenmediler. Anneleri bizimle hep birlikte, hastalandı ben koştum. Karım bütün gün hastanelerde, bizi çökerttiler, sinir sahibi yaptılar. Kaynanam eve ne alırsa, akşam geliyorum 'Yok su aldım, yok kaşar aldım' sırf o su aldım dedi diye eve 4.500 TL'lik su arıtıcısı taktırdım."

Eşinin Ankara'ya yürüdüğünden haberi olmayan Çeşmecioğlu, eşini çok sevdiğini ve kaynanasının kendilerini mahvettiğini söyledi. 

Ve ekledi: "Kaynanam kendisine baktırmak için beni yanına aldı yoksa ben karımla kirada oturacaktım ve mutlu olacaktım. Ben karımı istiyorum, ben karımı çok seviyorum, ben gerekirse öleceğim onun için. Savcılarım, hakimlerim bu insanları bir dinleyin de ondan sonra boşayın. Benim kaynanamı köyde bile istemiyorlar."

Ankara’ya ulaştığında Bakan Selçuk ile görüşmek istediğini belirten Çeşmecioğlu, “Bakanımın ellerinden öperim bizi barıştırsınlar. Ben karımı çok seviyorum. Sayın Bakanım çok seviyorum” diye seslendi.

Yorumlar (0)