Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç’un gizli kalmış küçüklüğü 

Eser Yenenler, Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kulübü buluşmasına katıldı. Buluşma esnasında kendisi gibi Bursalı olan ünlü şarkıcı ve komedyen Oğuzhan Koç ile çekildikleri ve daha önce görülmemiş çocukluk ve gençlik fotoğraflarını paylaştı. 

YAŞAM 19.03.2021, 15:38 21.03.2021, 09:22
Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç’un gizli kalmış küçüklüğü 

İkinci kez baba olmak için gün sayan Eser Yenenler, Bursa’da katıldığı bir programda çocukluk ve gençlik dönemlerinden bahsederken Oğuzhan Koç’a da değinmeden edemedi. Kendisi gibi Bursalı olan Oğuzhan Koç ile çocukluk ve gençlik dönemlerinde arkadaş olduklarını dile getiren Yenenler hem anılarını anlattı hem de fotoğraflarını gösterdi.

O Fatih Erkoç ben Fatih Ürek

Eser Yenenler gençlik dönemlerinden bahsederken şu cümleleri dile getirdi: “Ben sahnede çok iyiydim Oğuzhan da müzikte. Ben Fatih Ürek idim o da Fatih Erkoç.”



Komedyenliğe oynayarak başladı

Henüz çocukken Olay TV’nin Bursa’daki bir programında oynadığı videoların ortaya çıkması üzerine Yenenler, ”Kameraman oynamamı isteyince oynadım. Onun sayesinde komedyen oldum.” ifadelerini kullandı.

Liseyi birlikte okumuşlar

Eser Yenenler, Oğuzhan Koç’la birlikte 2002 senesinde Bursa Gazi Anadolu Lisesine gittiklerini; o dönemde bir müzik grubu kurarak sahneyle tanıştıkları anılarını anlattı. İlk konserlerinin video kayıtlarını seyircilere izletti. 

Yorumlar (0)