Esenyurt’ta iş arkadaşını boğup kuyuya attı, şakası ele verdi

Esenyurt’ta aynı iş yerinde çalışan iki kişiden biri, diğerini boğarak öldürdükten sonra kuyuya attı. Öldürülen kişi, yaklaşık 10 gündür aranıyordu. 

YAŞAM 09.06.2021, 08:25 10.06.2021, 10:54
Esenyurt’ta iş arkadaşını boğup kuyuya attı, şakası ele verdi

Esenyurt’ta bir iş yerinden forklift operatörü olarak çalışan Hakan Çengel (35), yaklaşık 10 gündür kayıptı ve hem aile üyeleri hem de ekipler tarafından aranıyordu. Polis, tüm şüphelilerin ifadesini alırken çalışma arkadaşı Hurşit B.‘nin (61) de ifadesine başvurmuştu.

Hurşit B., çelişkili ifadeleri ve hareketleri ile hem polisi hem de aile üyelerini şüphelendirmişti. Ayrıca kamera görüntüleri ve telefon kayıtlarına göre Hakan Çengel, en son Hurşit B. ile görüşmüştü.



Şaka amaçlı “öldürdüm” demiş

Hurşit B., iş yeri sahibine şaka amaçlı “öldürdüm” deyince polis de çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırmaya başlamıştı. Düzenlenen operasyon ile Hurşit B., evinden alındı. Sorgu sırasında her şeyi itiraf eden katil zanlısı, Hakan Çengel ile hatırlamadığı bir tarihte görüştüklerini, içki içtiklerini ve Çengel’in sarhoşken kendisine küfür ettiğini hatırladığını belirtti. Bunun üzerine kavga ettiklerini ve boğarak öldürdüğünü sonra araç ile kendisini Büyükçekmece’deki Karaağaç mevkiisine getirerek bir kuyuya atıp üstünü örttüğünü itiraf etti.



Polis ekipleri ve katil zanlısı ifade üzerine Karaağaç mevkiisindeki kuyuya geldi. Ekipler, kuyu dibinde arama çalışmaları gerçekleştirdi. Hakan Çengel’in cesedi ise buradan çıktı. Hurşit B.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Yorumlar (0)