Esenyurt’ta kavga: Testere ve sandalyeler havada uçuştu

İstanbul Esenyurt’ta, yabancı uyruklu 2 kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Yaşanan olayda sandalye ve testereler havada uçuştu. Kimsenin şans eseri yaralanmadığı olay, çevrede bulunan vatandaşların telefonu kamerasına yansıdı.

YAŞAM 02.11.2021, 11:11 03.11.2021, 09:07
Esenyurt’ta kavga: Testere ve sandalyeler havada uçuştu

Olay, geçen hafta Pazar günü saat 17.00 sıralarında Esenyurt’ta meydana geldi.

Testereli saldırgana sandalyeyle vurdu

İddiaya göre, aralarında daha önce de husumet olduğu öğrenilen yabancı uyruklu şahıslar, sokakta yeniden tartışmaya başladı. Kısa süre sonra bu tartışma, sandalye ve testerelerin de havada uçuştuğu kavgaya dönüştü. Yaşanan kavga, çevredeki vatandaşların müdahalesi ile son bulurken, o kavga anları, saniye saniye çevredeki bir kişinin telefon kamerasına yansıdı. 

“Bu şahıslar her gün kavga ediyor”

Yaşananları anlatan esnaf Doğan Dalkılıç, “Seslerin gelmesi üzerine dükkandan dışarıya çıktık. Yabancı uyruklu komşularımızın tartıştığını gördük. Birinin elinde sandalye, diğerinde testere vardı. Birbirlerine vuruyorlardı. Aynı kişilerin daha önce de burada sopalı ve taşlı birçok kavgaları oldu. Biz de esnaflar olarak artık bu olaydan çok sıkıldık. Ben 8 aydır burada esnafım ve hemen hemen her gün bu şahıslar kavga ediyor. Durum öyle bir hale geldi ki caddeden insanlar artık buraya girmiyor” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)