Esenyurt'ta köpek dehşeti kamerada: 2 yaralı

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, aynı günde 2 kişi bir fabrikaya ait olduğu öne sürülen köpeklerin saldırısına uğradı. İşe giden bir kadın, köpeklerin saldırısı sonucunda ağır şekilde yaralanırken, yoldan geçen vatandaşlar kadının yardımına koştu. İki vatandaşın yaşadığı dehşet anları ise çevrede bulunan bir güvenlik kamerasına yansıdı.  

YAŞAM 08.10.2021, 15:55 10.10.2021, 12:06
Esenyurt'ta köpek dehşeti kamerada: 2 yaralı

Esenyurt’ta, işe gitmek için durağa doğru hareket eden biri kadın olmak üzere 2 kişi kangal köpeklerinin saldırısına uğradı. 

2 kişi köpeklerin saldırısına uğradı

Çevredeki bir fabrikaya ait olduğu öne sürülen köpekler, Besra E. adlı kadını yaraladı. Köpekler, saldırdıkları kadının vücudundan et parçası koparıp kadına 40 dikiş atılmasına sebep olurken, kadının yardımına ise yoldan geçen bir otomobilin içinde bulunan vatandaşlar yetişti. 

Köpek saldırı kameraya yanısıdı

Vatandaşların müdahalesi sonrası kıl payı ölümden dönen kadının yaşadığı dehşet anları, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 

Köpeklerin bir başka hedefi ise yolda yürüyen bir adam oldu. Marketten eve gitmekte olan bir adamın arkasından yaklaşan 2 köpek, saldırıda bulundu. Aniden korkuya kapılan adamın, neye uğradığını şaşırdığı anlar kameraya yansıdı.

Yorumlar (0)