Esenyurt'ta elinden kayan telefonu tutmak isterken 12. kattan düştü

Esenyurt’ta bir binanın 12. katından düşen 16 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Pencere kenarında cep telefonuyla oynayan gencin, elinden kayan cep telefonunu tutmak istediği sırada dengesini kaybederek düştüğü öne sürüldü.

YAŞAM 02.03.2021, 18:54 03.03.2021, 14:56
Esenyurt'ta elinden kayan telefonu tutmak isterken 12. kattan düştü

Korkunç olay, dün 14.30 sularında Gökevler Mahallesi 550 Sokak'ta bulunan bir site içerisinde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, evde yalnız olduğu öğrenilen 16 yaşındaki İsmail Ababey, 12. katta bulunan evinin penceresinden henüz tam olarak tespit edilemeyen bir sebeple düştü. Yerde kanlar içinde kalan Ababey, ağır şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay mahalline gelen sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi gerçekleştirilen genç, ardından hastaneye nakledildi. 



Hastanede yaşamını yitirdi

Ababey, hastanede doktorlar tarafından gerçekleştirilen tüm müdahalelerine karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Gencin, düştüğü esnada kulağında kulaklık olması ve cep telefonu ile beraber yere düşmesini değerlendiren emniyet güçleri, elinden kayan cep telefonunu tutmak istediği sırada düştüğü ihtimali üzerinde duruyor. Emniyet güçlerinin konu ile ilgili çalışması sürüyor.

Diğer yandan, 12. kattan düşerek yaşamını yitiren Ababey’in düşme anı ise bir işletmenin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.





Yorumlar (0)