Erzurum’da azimli hırsızlar duvarı deldi

Erzurum'da bulunan bir hırdavatçı dükkanını soymak isteyen hırsızlara duvar dayanmadı. Hırsızlar duvarı delerek içeri girdikleri dükkanda delil bırakmamak adına monitörü ve güvenlik kamerasını da çaldı.

YAŞAM 29.11.2022, 09:54 29.11.2022, 17:24
Erzurum’da azimli hırsızlar duvarı deldi

Erzurum’un Mahallebaşı bölgesinde akıl almaz bir hırsızlık olayı meydana geldi. Muhammet Turan isimli bir kişinin hırdavatçı dükkanının duvarını kıran ve içeri giren hırsızlar, peşlerinde kanıt bırakmamak adına monitörü ve güvenlik kamerasını da çaldı.

Duvarı kırdılar, dükkanı soydular

Hafta sonu çalışmayan dükkana binanın arka caddesinde yer alan terk edilmiş binalardan giren hırsızlar, dükkanın bulunduğu duvarı çekiç ile kırdı. Ardından dükkana giren kişiler bilgisayar monitörü, güvenlik kamerası, eldiven, kozmetik ürünleri ve bir miktar parayı çalarak açmış oldukları delikten geri dışarı çıktı. Diğer bir taraftan, dükkan sahibi Muhammet Turan ise söz konusu olayın benzerlerinin bir senede dördüncü defa meydana geldiğini ifade ederek, caddenin arkasında yer alan terk edilmiş binaların suç yuvası durumuna geldiğini dile getirdi.

Yorumlar (0)