Erzincan’da hareketli gece: Polisi karşısında görünce şaşkına uğradı 

Erzincan’da babasını ve babaannesini eve kilitleyerek balkondan sokağa rastgele ateş açan alkollü şahıs, polisi karşısında görünce şaşkına uğradı. Polis, gerçekleştirdiği operasyon ile şahsı etkisiz hale getirdi. 

YAŞAM 29.10.2021, 08:19 29.10.2021, 17:58
Erzincan’da hareketli gece: Polisi karşısında görünce şaşkına uğradı 

Gece saatlerinde Erzincan merkeze bağlı Başbağlar mahallesi 1404 sokakta gerçekleşen olayda bir şahıs, babasını ve babaannesini evde rehin aldı. Bir süre önce cezaevinden tahliye olduğu öğrenilen ve şizofreni hastası olduğu aktarılan Erdem Ş. isimli 25 yaşındaki şahıs, alkol alarak aile üyelerini eve kilitledi. Sonrasında evin balkonuna çıkarak tabancası ile rastgele ateş açmaya başladı. 



Alkollü şahsa operasyon düzenlendi 

Mahalle sakinleri, durumu polise bildirdi. Güvenlik tedbirlerinin alındığı sokak trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri, çelik yeleklerini giyerek evin etrafını kuşandı ve bir tür operasyon düzenlendi. Polisi karşısında görünce şaşkına dönen alkollü şahıs, etkisiz hale getirilerek polis merkezine götürüldü.  



Operasyonun ardından olay yeri ekipleri, çevredeki boş kovanları ve delilleri toparladı. Kaç el ateş edildiği basınla paylaşılmazken olay yerinde çok sayıda boş kovan bulunduğu bildirildi. 

Yorumlar (0)