Erzincan-Sivas karayolunda otobüs devrildi: 24 yaralı 

İzmir’den yola çıkan ve Iğdır’a doğru gitmekte olan bir yolcu otobüsü, Erzincan’ın Refahiye ilçesi Akarsu köyü yakınlarında devrildi. İlk belirlemelere göre araçtaki 24 kişi yaralandı.  

YAŞAM 28.11.2021, 08:39 28.11.2021, 10:51
Erzincan-Sivas karayolunda otobüs devrildi: 24 yaralı 

İzmir’den yola çıkan ve Iğdır’a doğru yol alan, bir Iğdır firmasına ait yolcu otobüsü, Erzincan-Sivas karayolunda, Erzincan’ın Refahiye ilçesine bağlı Akarsu köyü mevkiinde devrildi. Ünal G. isimli şoförün kontrolünde olan 35 KLB 25 plakalı aracın belirlenen mevkide kontrolden çıktığı ve yan yattığı belirlendi. 



Yol kenarına devrildi 

Kontrolden çıkan otobüs yol kenarına devrildi. Kazada hafif yaralanan kişiler ve yoldan geçen vatandaşlar durumu 112 Acil’e haber verdi. Olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye, sağlık ekibi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personeli sevk edildi. 



Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı 

Yaralılar, ambulanslarla Erzincan Binali Yıldırım Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Refahiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumları ve aracın ne sebeple kontrolden çıktığı hakkında net bir açıklama yapılmazken bir kişinin durumunun ağır olduğu bildirildi. 
 

Yorumlar (0)