Erzincan'da hedef uyuşturucu tacirleri: 6 gözaltı

Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen kişileri yakalamak için çalışma başlatan emniyet ekipleri, Erzincan'da gerçekleştirilen 3 farklı operasyonda 8 kişiyi yakaladı. Yapılan aramalarda 17 kilo 400 gram skunk, 4 kilo 313 gram kubar esrar maddesi ve çok sayıda hap ele geçirildi. Yakalanan kişilerden 6'sının tutuklandığı belirtildi.

YAŞAM 18.11.2022, 23:15 20.11.2022, 08:03 Hakan Öksüz
Erzincan'da hedef uyuşturucu tacirleri: 6 gözaltı

Erzincan'da zehir tacirlerine yönelik 3 ayrı operasyon düzenlendi. Uyuşturucu madde ticareti yapan kişileri tespit eden Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri harekete geçti. İki aracı takip eden ekipler, yaşanan kovalamaca sonrası şüphelileri yakaladı. 

Narkotik köpekleri ile yapılan aramalarda 17 kilo 400 gram skunk maddesinin yanı sıra 4 kilo 313 gram kubar esrar maddesi bulundu. S.D., M.A. ve D.B. ile birlikte Afganistan uyruklu oldukları anlaşılan H.M ve M.A gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şüphelilerden S.D., M.A. ve D.B, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Afganistan uyruklu şüpheliler ise salıverildi. 

Otobüs terminalinde yakalandılar

Kentte yürütülen bir başka operasyonda ise A.T. ve R.U adlı kişileri takibe alan ekipler, şüphelilerin kente uyuşturucu madde sokacaklarını öğrendi. Takibini sürdüren ekipler, şüphelileri Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kıskıvrak yakaladı. Şüphelilerin üzerinde 1344 adet uyuşturucu nitelikli hap bulundu. Yakayı ele veren şüphelilerin tutuklandığı kaydedildi. 

Bir başka araçta metamfetamin bulundu

Erzincan'daki üçüncü operasyon ise Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir kişinin aracı, Üzümlü Polis Uygulama Noktası'nda durduruldu. Araçta gerçekleştirilen aramada 25,98 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi bulundu. Gözaltına alınan Y.K., tutuklandı.

Yorumlar (0)