Erkek arkadaşını öldürmüştü: "Namusumla oynadı"

Erkek arkadaşını bıçakla öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan kadın, "Namusumla oynadı" iddiasında bulundu.

YAŞAM 04.06.2020, 11:51
Erkek arkadaşını öldürmüştü: "Namusumla oynadı"

Eskişehir'de tartıştığı erkek arkadaşını bıçakla yaralayıp öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan kadın, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bahçelievler Mahallesi Plevne Sokak'ta bir evde Emrah Sanat bıçaklanarak öldürülmüştü. Emrah Sanat'ın ölümü ile ilgili olarak gözaltına alınan Özlem Ç'nin, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliğinde yapılan işlemleri sona erdi.

Yunus Emre Devlet Hastanesine götürülen ve burada sağlık kontrolünden geçirilen katil zanlısı Özlem Ç, sağlık raporu alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Zanlı Özlem Ç, hastane çıkışında gazetecilerin cinayeti neden işlediğine dair sorusuna, namusuyla oynadığı cevabını vererek, "Bu dünyada böyle insanlar yaşamasın" dedi.

Eskişehir'de 32 yaşındaki Emrah Sanat ile İzmir'den gelen 32 yaşındaki kız arkadaşı Özlem Ç. arasında kavga çıkmıştı. Bahçelievler Mahallesi Plevne Sokak'taki yaşanan kavgada Özlem Ç.'nin Emrah Sanat'ı göğsünden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilmişti. 32 yaşındaki erkek arkadaşını öldürdüğü iddiasıyla aranan Özlem Ç.'nin Huzur Mahallesi'nde bir evde saklandığı tespit edilmiş ve akrabasının evi olduğu öğrenilen ikamette yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Yorumlar (0)