'Erkek arkadaşımı yanlışlıkla ezdim' dedi: Yalanı ortaya çıktı

Denizli’de, beraber yaşadığı erkek arkadaşı Murat Avcı’yı yanlışlıkla ezdiğini söyleyen Dilek D. isimli kadının yalanı, güvenlik kamerası kayıtlarıyla ortaya çıktı. Kadının, erkek arkadaşını birkaç metre kadar sürükledikten sonra tekrar dönüş yaparak üzerinden geçtiği belirtildi.

YAŞAM 14.10.2021, 10:57
'Erkek arkadaşımı yanlışlıkla ezdim' dedi: Yalanı ortaya çıktı

Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesinde yaşandı.

Erkek arkadaşını aracıyla ezdi

İddiaya göre, 4 senedir beraber yaşayan 41 yaşındaki Murat Avcı ile 34 yaşındaki Dilek D., gece saatlerinde bir araç ile birlikte kaldıkları aparta geldi. Ardından Dilek D.’nin çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar binanın önüne koştu. Murat Avcı’nın otomobilin altında kaldığını fark eden vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Bölgeye, ihbar üzerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Avcı’nın, olay yerinde yaşamını yitirdiği belirtildi.

Yanlışlıkla ezdim dedi, yalanı ortaya çıktı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri bölgeye sevk edilirken ekipleri, Dilek D’nin ifadesi ile çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarının örtüşmediğini belirledi. Alkolün etkisinde olduğu belirlenen Dilek D’nin, Avcı ile kavga ettiklerini ve olay esnasında Avcı’yı fark etmediğini söylediği aktarıldı. 

Çevrede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarında ise Dilek D’nin, otomobile tutunan Murat Avcı’yı, birkaç metre sürüklediği ve daha sonra tekrar dönüş yaparak üstünden geçtiği tespit edildi. Cinayet şüphelisi kadın Dilek D., hemen gözaltına alındı.

Olay yeri inceleme ekipleri ile savcı incelemelerinden sonra otopsi için Avcı’nın cansız bedeni, Pamukkale Üniversitesi Hastanesine götürüldü.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)