Erik ağacından düştü hayatı değişti

3 yıl önce evinin bahçesinde bulunan erik ağacından düşen İbrahim Karatay, 3 yılın sonunda koltuk değneklerinden kurtularak normal yaşamına döndü.

YAŞAM 23.03.2021, 14:26 24.03.2021, 10:03
Erik ağacından düştü hayatı değişti

Tam 3 yıl önce Antalya’da evinin önünde bulunan erik ağacından düşen ve bacak femur kemiği kırılan İbrahim Karatay’ın (68), çektiği acılar Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’nde sona erdi.

Prof. Dr. Güvenir Okçu, hastayı başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştururken, İbrahim Karatay, 3 yıldır koltuk değneklerine mahkûm olduğunu ifade etti. Öte yandan Karatay, ‘Arkadaş oldum’ dediği koltuk değneklerinden kurtulduğu için büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

‘500 kilometrelik bir yoldan tedavisi için geldi’

İbrahim Karatay’ın 3 yıl önce ameliyat olduğunu fakat ameliyattan 15 ay sonra bacağa konulan çivinin kırıldığını ifade eden Prof. Dr. Güvenir Okçu, “Kendisinin ikametgâhı Antalya’da. Sonra bizi duymuş. Aşağı yukarı 500 kilometrelik bir yoldan tedavisini yaptırmak üzere geldi” diye konuştu.

Ameliyattan yaklaşık 24 saat sonra hastanın durumunun gayet iyi olduğunu ifade eden Okçu, “Hatta bugün ayağa kalktı ayakta durdu sadece. Hafta sonu da yürümeye başlayacak” dedi.

‘3 senedir çektiğimi Allah’la ben biliyorum’

Pandemi süresince evde kaldığını belirten ve yaptığı araştırma sonunda bu hastaneyi bulduğunu ifade eden Karatay, “gelemeden telefonla konuştuk. Ben de güvendim geldim. Allah’a şükür. Dün ameliyat oldum. Çok şükrediyorum. Çok ilgilendiler3 senedir çektiğimi Allah’la ben biliyorum” diye konuştu.

Öte yandan İbrahim Karatay’ın eşi Halime Karatay da Prof. Dr. Okçu’ya teşekkür etti.

Yorumlar (0)