Erdemir, saat ücretli işçi alıyor: Sınav aşaması başladı

Erdemir şirketinin saat ücretli pozisyonlara işçi alınacağını duyurması üzerine en az 10 bin adayın başvurdu. Başvuru dönemi sona erdi, sınav aşaması bugün itibarıyla başladı. Peki işe alımdan önce adaylar hangi aşamalardan geçecek? İşte detaylar...

YAŞAM 06.06.2023, 12:22 07.06.2023, 13:00 Hakan Öksüz
Erdemir, saat ücretli işçi alıyor: Sınav aşaması başladı

Erdemir'in işletme ünitelerinde saat ücretli pozisyonlarda çalışmak isteyen 10 binden fazla aday, başvuruda bulundu. Erdemir şirketinin yaptığı açıklamaya göre toplu işe alım için açılan başvurular tamamlandı. Saat ücretli pozisyonlarda istihdam edilecek kişilerin belirleneceği sınav aşaması başladı.

İşe alım sürecindeki aşamalar

Erdemir Spor Salonu'nda bugün başlayan sınav aşaması devam ediyor. Şirketin belirlediği kriterlere uygun adayların belirlenmesi için "genel yetenek" ile "teknik bilgi" sınavları yapılıyor. Sınavlarda başarılı olan adaylar, sağlık kontrollerinden geçecek. Sağlık kontrolleri sonrası "komisyon mülakatı" aşamasına geçilecek.

Erdemir, ihtiyaç doğrultusunda çok sayıda kişiyi istihdam edecek. Sağlık kontrollerinde bir sorun tespit edilmeyen, belirlenen kriterlere uyan, sınav ile mülakatta başarılı olan adaylar ise alınacak. 

Yorumlar (0)