Eniştesini ve oğlunu öldürüp intihar etti!

Tunceli'nin Hozat ilçesinde cinnet getiren bir kişi, av tüfeği ile eniştesini, eniştesinin oğlunu öldürüp bir akrabasını da yaraladıktan sonra intihar etti.

YAŞAM 15.08.2019, 23:32 15.08.2019, 23:38
Eniştesini ve oğlunu öldürüp intihar etti!

Tunceli ilinin Hozat ilçesinde cinnet getiren bir kişi, av tüfeği ile 2 kişiyi öldürüp bir kişiyi yaraladıktan sonra yaşamına son verdi.

Hozat ilçesinin Kovuktepe köyü Karaçavuş mezrasındaki Güneş ailesinin evinin önüne gece saatlerinde gelen Çetin Yıldız, henüz belirlenemeyen nedenle eniştesi Müslüm Güneş ve eniştesinin oğlu Engin Güneş ile tartıştı.

Tartışma sırasında cinnet getiren Çetin Yıldız, elindeki av tüfeğiyle eniştesi Müslüm Güneş ve eniştesinin oğlu Engin Güneş ile bu sırada silah seslerini duyup olay yerine gelen akrabası Şirin Güneş'e ateş açtı.

Ağır yaralanan eniştesi Müslüm Güneş ve eniştesinin oğlu Engin Güneş olay yerinde hayatını kaybetti. Çetin Yıldız ise aynı tüfekle yaşamına son verdi.

Olayda yaralanan Şirin Güneş ise bölgeye sevk edilen ambulans ile Hozat İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Şirin Güneş, hastanedeki ilk müdahalenin ardından durumu ağır olduğu için askeri helikopter ile Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Mezraya gelen jandarma ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı. Konuya ilişkin soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)