Engelli yerine park eden araca ilginç ceza

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde bile engelli yerine park etme düşüncesizliğinde bulunan araç sürücülerine miniklerden ders niteliğinde tepki.

YAŞAM 03.12.2019, 13:18
Engelli yerine park eden araca ilginç ceza

Konyaaltı Belediyesi kreş öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde bile engelli yerine park etme saygısızlığında bulunan bir sürücünün aracını, not kağıtları ile kaplayarak tepki gösterdi.

Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde ellerinde pankartlarla yürüyerek, farkındalık oluşturmak istedi.

Minik öğrenciler, "Engelleri Kaldırın", "Engellilere yol değil, sevgi açın", "En büyük engel sevgisizliktir" gibi mesajları içerin pankartlarla belediye çevresinde slogan atarak, yürüyüş yaptılar.

Minik öğrencilere, Konyaaltı Belediyesi Başkanı Yardımcısı Tuğba Erke Bostan ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Batı da eşlik etti.

Düşüncesiz sürücünün aracını not kağıtları ile kapattılar

Kreş öğrencileri yürüyüş sırasında Konyaaltı Belediyesi önünde, engelli aracı olmamasına rağmen engelli parkında duran bir araca da tepki gösterdi.

Minik öğrenciler engelli yerine park eden aracı, not kağıtları ile kaplayarak, fiziksel engeli bulunmayan sürücüyü protesto etti.

Öğrencilerin bu tepkilerine belediyeye gelen ve yoldan geçen vatandaşlar da alkışlarla destekte bulundu.

Yorumlar (0)