Engelli torununu döven 75 yaşındaki kadın tutuklandı

İstanbul’da dün kameralara yansıyan dram verici görüntülerde yabancı uyruklu 75 yaşındaki kadının 1’i engelli 3 torununa şiddet uyguladığı görülmüştü. Komşuların çektiği görüntüler ile polise şikayet edilen 75 yaşındaki kadın, tutuklandı. 

YAŞAM 27.07.2021, 11:33 27.07.2021, 16:38
Engelli torununu döven 75 yaşındaki kadın tutuklandı

İstanbul Kağıthane’de yaşayan yabancı uyruklu bir ailede 75 yaşındaki büyükanne, annesi ve babası evde olmayan 3 torununa fiziksel şiddet uygulamıştı. Biri yüzde 88 engelli olduğu öğrenilen 3 torununa şiddet uygulayan büyükannenin görüntüleri, komşular tarafından çekilmiş ve polise şikayette bulunulmuştu. 

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi’ndeki bir evde gerçekleşen olayda acı içerisinde çığlık atan engelli çocuğun görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayılmış ve büyük tepki toplamıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler büyükanneyi karakola götürmüş ve 3 çocuğu da hastanede yapılan kontrolleri sonrasında anne ve babasına teslim etmişti.  



“Rahat durmadığı için vurdum” 

Gözaltına alınan büyükanne, ifadesine, “Altını değiştirirken durmadığı için vurdum.” itirafında bulunurken Samia Ahu R. isimli kadının işlemleri Kağıthane Aile İçi ve Kadın Şiddet Büro Amirliği’nde gerçekleştirildi. Adliyeye sevk edilen kadın, çıkarıldığı mahkeme tarafından “alt soya beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiye karşı basit yaralama” suçundan tutuklandı. 

Yorumlar (0)