Emre Aşık’ın boşanma davasında, Yağmur Aşık’a zorlama hapis cezası

Emre Aşık’ın, boşanma sürecinde olduğu ve kendisine karşı koruma kararı aldırdığı eşi Yağmur Aşık, koruma kararını ihlal etmesi sebebiyle 3 günlük zorlama hapsine çarptırıldı. 

YAŞAM 14.06.2021, 12:08 15.06.2021, 10:05
Emre Aşık’ın boşanma davasında, Yağmur Aşık’a zorlama hapis cezası

Eski milli futbolcu Emre Aşık ve eşi Yağmur Aşık'ın boşanma davası devam ediyor.

Yağmur Aşık’a 3 gün zorlama hapis

İstanbul 10. Aile Mahkemesi'ndeki duruşmada davacı-karşı davalı Emre Aşık duruşmaya katılırken Yağmur Aşık duruşmaya katılmadı. Taraf avukatları ise duruşmada hazır bulundu. Ayrıca gizlilik kararı bulunan duruşmaya basın mensuplarının alınmadığı belirtildi.

Emre Aşık’ın kendisine karşı aldırdığı koruma kararını ihlal ettiği öne sürülen Yağmur Aşık’a, 3 gün zorlama hapis cezası verildi. Bir sonraki duruşma için tanıkların zorla getirilmesi yönünde karar veren mahkeme, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Duruşmadan sonra açıklamalarda bulunan Emre Aşık’ın avukatı Funda Sadıkahmet, “Duruşma ertelendi. Biliyorsunuz gizlilik kararı ve yayın yasağı var. Onun haricinde koruma kararını ihlal gerekçesiyle bir başvuru yapmıştık. Duruşmada Yağmur Sarnıç’a tazyik hapsi çıktı. Onun icra edilmesini bekleyeceğiz” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)