Emine öğretmenden kahreden haber

Kahramanmaraş'a bağlı Andırın ilçesinde yürüyüş yapmak için ormanlık bölgeye giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan 2 çocuk annesi 45 yaşındaki öğretmen Emine Gökkız, ormanlık bölgede iple ağaca asılı olarak bulundu.

YAŞAM 02.08.2021, 21:21 04.08.2021, 09:47
Emine öğretmenden kahreden haber

Aktarılan bilgiye göre, İzmir'e bağlı Menemen ilçesinde öğretmen olan evli ve 2 çocuk annesi Emine Gökkız, geçtiğimiz cuma günü sabah saatlerinde eşofmanlarını giyerek ve yalnızca yanına cep telefonunu alarak evden çıktı. 

Kayıp başvurusunda bulunuldu

İddiaya göre, merkez Pınarbaşı Mahallesi Boğasak mevkisindeki ormanlık bölgeye spor yapmak için giden Emine Gökkız'dan, yakınları bir süre sonra haber alamadı. Telefonu 24 saat boyunca açık olan ve arandığında çalan Emine öğretmen için yakınları güvenlik güçlerine kayıp başvurusunda bulundu. 

İntihar üzerinde duruluyor

Ormanlık bölgede kaybolan Emine Gökkız için jandarma, polis, AFAD ekipleri ve halkın da desteği ile arama-kurtarma çalışması başlatılmıştı. Arama-kurtarma çalışmasının 4. gününde öğretmen Emine Gökkız'ın cansız bedeni Haymalı bölgesinde ormanlık alanda iple bir ağaca asılı vaziyette ölü olarak bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri cesedin yanında inceleme yaptı. Gökkız'ın naaşı, Adli Tıp Kurumu'na nakledildi. İlk tespitlerde Emine öğretmenin intihar edebileceği ihtimali üzerinde duruluyor.











Yorumlar (0)