Elindeki maddeyi binanın her yerine süren kadın paniğe neden oldu!

Kayseri'de bir kadının apartman girişinde zil ve asansör tuşlarına sürdüğü kimyasal madde tedirginliğe yol açtı. Polis, söz konusu kadını bulmak için çalışma başlattı.

YAŞAM 09.04.2020, 17:20 09.04.2020, 17:18
Elindeki maddeyi binanın her yerine süren kadın paniğe neden oldu!

Olay, Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı İldem Cumhuriyet Mahallesinde dün saat 16.00 sularında 12 katlı bir apartmanda gerçekleşti. Apartman görevlisi Baki Türkoğlu, bina girişinde bulunan halı ile asansör tuşları, zil tuşları ve bina içindeki tutma yerlerine yağ benzeri kimyasal bir madde sürüldüğünü anladı.

Bunun üzerine güvenlik kamerası görüntülerine bakan Baki Türkoğlu, yüzünde maske olan bir kadının apartmana girerek elindeki poşette bulunan maddeyi her yere sürüp, ardından apartmanı terk ettiğini gördü. 

Baki Türkoğlu, hemen polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, söz konusu maddeden numune aldı. 52 ailenin ikamet ettiği apartman, yeni tip koronavirüs (Covid-19) riskine karşı dezenfekte edilerek temizlendi. 

Kimyasal maddenin sürüldüğü yerler, dikkatli bir şekilde temizlendi. Polis ekipleri de söz konusu kadını bulmak amacıyla çalışma başlattı.

"Koronavirüs nedeniyle çok korktuk"

Baki Türkoğlu, market dönüşünde durumu anladığını belirterek, şunları söyledi:

"Bina giriş zili, asansör tuşları, tutma alanları hep bu şekil sürülmüş olduğunu gördüm. Bina güvenlik kameralarını incelediğimde 16.00 sıralarında siyah pardösülü, yüzü maskeli bir kadının elinde poşetle binaya geldiği, binanın girişinden itibaren poşet içindeki şeyleri halıya, asansör tuşlarına, asansör içlerine sürdüğünü gördüm. Durumu apartmanın başkanına söyledim. O da polis çağırmamı söyledi. Polis inceleme yaptı ve sürülen şeylerden numune aldı. Koronavirüs nedeniyle çok korktuk. Bina olarak tedirgin olduk. Kadın kesinlikle bina sakini değil."
 

Yorumlar (0)