Elif'in fotoğrafı İmar Müdürlüğü duvarına asıldı

İzmir'de 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binanın enkazından 65 saat sonra çıkarılan Perinçek ailesinin son ferdi Elif'in itfaiye erinin parmağını tuttuğu anı fotoğrafı, Nevşehir Belediye Başkanı'nın talimatıyla İmar Müdürlüğünün duvarına asıldı.

YAŞAM 06.11.2020, 13:40 09.11.2020, 14:24
Elif'in fotoğrafı İmar Müdürlüğü duvarına asıldı

Nevşehir Belediyesi'nin Twitter hesabından yapılan fotoğraflı paylaşımda, İzmir Seferihisar açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden neredeyse 3 gün sonra Perinçek ailesinin fertlerinden sonuncusu olarak Rıza Bey Apartmanı enkazından kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek'in enkazdan çıkarıldıktan saniyeler sonra çekilen "itfaiye erinin baş parmağını tuttuğu" fotoğrafın İmar Müdürlüğü duvarına asıldığı ifade edildi.

İmar Müdürlüğünün duvarına asılan fotoğrafla ilgili mesaj veren Nevşehir Belediyesi, binasına izin isteyen vatandaştan da ona izin veren imar müdürlüğü personelinden de bu fotoğrafı unutmamasını istedi.

Nevşehir Belediyesi'nin Twitter'dan yaptığı bu paylaşım sosyal medyada büyük beğeni aldı. Sosyal medya kullanıcıları Nevşehir Belediyesi'nin imar müdürlüğü duvarına Elif'in fotoğrafının asılarak verilen mesajı yerinde buldu.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurların vazifeleri esnasında yapacakları hataların masum insanların hayatlarına mal olabileceğini unutmamaları gerektiğini belirten Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, minik Elif'in fotoğrafının çok büyük bir mesaj olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)