Elazığ’da ilginç olay! Günlerce odada mahsur kaldı, komşusu kurtardı

Elazığ’da kapı dilinin içeri kaçması sonucu 2 gün boyunca odasından dışarı çıkamayan 79 yaşındaki yaşlı adam, komşusu sayesinde kurtuldu. 

YAŞAM 07.08.2022, 16:04
Elazığ’da ilginç olay! Günlerce odada mahsur kaldı, komşusu kurtardı

Edinilen bilgilere göre 2 gün önce odasına giriş yapan 79 yaşındaki H.A.A., kapı dilinin içeri kaçması sonucu içeride mahsur kaldı. Uzun süre kapıyı açmak için mücadele eden ancak bir türlü başarılı olamayan yaşlı adam, en sonunda bağırarak sesini duyurmaya çalıştı. 2 gün sonunda komşusu Zülfü Keleş’e sesini duyurmayı başaran H.A.A., “Susadım ölüyorum” diyerek kendisinden yardım istedi.

İtfaiye ekipleri kurtardı

Bunun üzerine yaşlı adama ekmek ve su veren Zülfü Keleş, ardından çilingire giderek yardım istedi. Çilingirin bu tür konularda itfaiyenin gelmesi gerektiğini söylemesi üzerine ekiplere haber veren Keleş, komşusunun kurtulmasına da vesile olmuş oldu. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, H.A.A.’yı mahsur kaldığı odadan kurtararak yeniden özgürlüğüne kavuşturdu. 

“Kendisine ekmek ve su verdim”

Yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulunan Zülfü Keleş, “Birkaç gündür zaten sesler duyuyorduk ama önemli bir durum olduğu hiç aklımıza gelmedi. En sonunda bazı sesler duydum, onun üzerine ben de dışarıya çıkıp bağırdım. ‘Susadım, ölüyorum’ diye bana seslendi. Bunun üzerine hemen su ve ekmek verdim. Ardından kapıyı açmak için çilingire gittim. ‘İtfaiyenin çağrılması gerekiyor’ diye söyleyince, ben de ekiplere ihbarda bulundum. Sağ olsunlar, kendisini sağ salim kurtardılar” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)