Elazığ’da düğün salonu, yoğun kara teslim oldu 

Elazığ’da etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle bir düğün salonunun çatısı çöktü. O sırada içeride kimsenin olmaması büyük bir faciayı önlerken ekipler, enkazı kaldırmak amacıyla harekete geçti. 

YAŞAM 27.01.2022, 10:24 28.01.2022, 09:07
Elazığ’da düğün salonu, yoğun kara teslim oldu 

Elazığ’da etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle vatandaşlar zor günler geçirmeye devam ediyor. Karla kaplanan yollarda araçlar yola çıkmakta zorlanırken kar kalınlığı da insan boyuna yaklaşmış durumda. Evlerin, bahçelerin çoğunun beyaz örtü altında kaldığı şehirde korkutan olay yaşandı. Kentin en işlek düğün salonlarından birinin çatısı yoğun kara dayanamadığı için çöktü. 



Facia geliyorum dedi 

Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bulunan ve eski bir yapı olan düğün salonu, kentin en işlek salonlarından biri olarak ön plana çıkıyor. Ancak hem yapının eski olması hem de yoğun kar yağışı sebebiyle çatıda biriken metrelerce kar, faciayı yaşattı. Çatısı çöken düğün salonunda o sırada kimsenin olmaması büyük bir kaosun önüne geçti. Ekipler ve salon sahipleri, salonun içine dolan karı ve çöken çatının malzemelerini toplamak için harekete geçti. 

Yorumlar (0)