Elazığ'da korkunç olay: Tren raylarında bile bile ölümünü bekledi

Elazığ’da tren raylarında hareketsizce duran kadın, trenin çarpması sonucu feci şekilde can verdi. O anlar ise kameralara anbean yansıdı.

YAŞAM 19.06.2021, 19:55 20.06.2021, 14:05
Elazığ'da korkunç olay: Tren raylarında bile bile ölümünü bekledi

Elazığ’da tren raylarında hareketsiz bir şekilde duran kadın, trenin çarpması neticesinde kaldırıldığı hastanede gerçekleştirilen tüm müdahalelere kaşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. O anlar ise kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Korkunç olay, Baskil ilçesine bağlı Demireller Sokak’ta yaşandı. Aktarılan bilgiye göre, psikolojik problemleri olduğu öğrenilen 36 yaşındaki E.Y., trenin geldiği sırada raylara geçerek hareketsiz bir şekilde trenin kendisine çarpmasını bekledi. Makinistlerin fark ederek yavaşlamasına rağmen durdurulamayan tren, talihsiz kadına feci şekilde çarptı. 

Hayatını kaybetti

Makinistlerin ihbarı üzerine olay mahalline sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Ağır şekilde yaralanan kadın, ambulansla Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavisine başlandı. Kadın, burada gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak feci şekilde can verdi.

Kadının hareketsiz bir şekilde raylarda durduğu ve trenin çarptığı anlar ise kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.



Yorumlar (0)