El freni çekilmeyen otomobili durdurmak istedi, ezildi

Tekirdağ’da bir şahıs, otomobilin el frenini çekmeden aracı terk etti. Otomobilin kaydığını gören bir esnaf ise duyarlı olduğu için aracı durdurmak istedi ancak feci şekilde ezildi. Yaralanan şahıs hastanede tedavi altına alınırken yaşananlar da güvenlik kameralarına yansıdı.

YAŞAM 16.04.2022, 11:13 17.04.2022, 09:36
El freni çekilmeyen otomobili durdurmak istedi, ezildi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine bağlı Kemalettin Mahallesi’ndeki Şehit Ahmet Ateşe Yörük Sokak’ta meydana gelen olayda bir taksi şoförü, markete girmek üzere aracını park etti. Ancak aracın el frenini çekmeyi unutmuştu. Şoförün, aracın yanından ayrılmasıyla otomobil yokuş aşağı gitmeye başladı. Bunu gören esnaf ise aracı durdurmak istedi.



Aracı durdurmak istedi, kendini acılar içine attı

Araç hareket ederken o sırada manav dükkanının önünde temizlik yapan esnaf Celil Türeli (35), otomobilin önüne atlayarak aracı durdurmak istedi. Ancak ezildi. Çevredekilerin telefonu üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kahraman esnaf, Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Durumunun iyi olduğu öğrenildi. Esnaf, mahalleliden takdir toplarken canını tehlikeye attığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar (0)