Ekmek sırasında saç saça baş başa girdiler

Ümraniye'de ekmek sırasında bekleyen kadınlar saç saça baş başa kavga etti.

YAŞAM 04.05.2020, 09:36 04.05.2020, 11:20

İstanbul Ümraniye’de ekmek kuyruğunda bekleyen kadınlar birbirlerine girdi. Kadınların sokak ortasında saç saça baş başa kavgasını çevredekiler ayırmakta büyük zorluk yaşadı. Kavgayı ayırmak isteyenler hem sosyal mesafe kuralı nedeniyle çok yaklaşamadıkları için hem de kavga eden tarafların tüm güçleriyle birbirine saldırması nedeniyle başarılı olamadılar.

Kavgayı ayıranlar da birbiri ile kavga etti

Kavga eden tarafları ayırmaya çalışan bir adam ile tarafları ayırmaya çalışan bir kadının ara ara birbirlerine saldırması da dikkat çekti.

Sosyal mesafe de ne?

Ümraniye’de geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, ekmek kuyruğunda bekleyen 3 kadın bilinmeyen bir nedenle birbirleri ile kavga etmeye başladı.

Kadınlar sokak ortasında saç saça baş başa kavga ederken vatandaşlar da sosyal mesafe kuralı nedeniyle kavga edenlere yaklaşamadılar ve panik içerisinde olan biteni izlediler.

Birkaç vatandaş da tarafları ayırmaya çalışırken büyük güçlük çekti. Bir adamın kavga edenleri ayırmaya çalıştığı sırada başka bir kadınla ara ara birbirlerine saldırmaları da dikkatlerden kaçmadı.

Sokak ortasında birbirlerine saldıran kadınlar sosyal mesafe kuralını alt üst etti. Ekmek sırasında bekleyen kadınların saç saça baş başa birbirlerine girdiği anlar cep telefonu ile kaydedildi.

Yorumlar (0)