Ekim ayında deniz keyfi

Turizm başkenti Antalya’nın dünya çapında ünlü Konyaaltı Sahili'nin ekim ayına rağmen yoğun olduğu gözlendi.

YAŞAM 16.10.2021, 19:08 17.10.2021, 16:23
Ekim ayında deniz keyfi

Ülkemizin birçok ili yağışlı ve soğuk hava etkisi altındayken, turizm başkentinde adeta yazdan kalma günler sürüyor. Gökyüzünün bulutlu olmasına karşın çok sayıda kişinin adresi dünyaca ünlü sahil oldu. Hava sıcaklığının 25, deniz suyunun ise 26 dereceyi bulduğu sahilde, yüzlerce kişinin deniz keyfi yaptığı gözlendi. Denize girmeyi tercih etmeyenlerin ise kıyıda oturduğu ve dostlarıyla sohbet ettiği görüldü. 

"Bu dönemde deniz suyu çok güzel oluyor"

Güzel havanın keyfini çıkaranlardan Ahmet Aşık, "Hava bugün biraz bulutlu fakat yine de güzel. Kentte tatil için en güzel zamanlar diyebilirim. Bu dönemlerde deniz muhteşem oluyor. Türkiye genelinde havalar soğudu fakat biz denize girmeye devam ediyoruz." dedi. 

"Rusya'da üşüyorduk"

Rusya'dan gelen Dima Kazansev, “Rusya'da üşüyorduk ama burada çok sıcak bir hava var. Antalya'da deniz keyfi yapmak muhteşem. Burası harika bir kent." şeklinde konuştu. 

"Akvaryum suyu gibi"

İstanbul’dan gelen Şenol Koç, “Hava çok güzel. İhtiyacımız olan sessizlik, deniz ve kum şu anda burada. Deniz suyu sıcaklığı çok yüksek, adeta bir akvaryum suyu gibi. Her yıl bu dönemde gelmeyi tercih ediyoruz. Tüm ülkeye yağmur yağıyor fakat burada iklim harika. Ekim ayının ortasında denizde eğlenebiliyoruz." dedi. 

















Yorumlar (0)