Ehliyetsiz sürücünün babasından oğluna: “Beni burada öldür” 

Bursa İnegöl’de uygulama noktasındaki ekiplerin durduğu aracın şoförü 24 yaşındaki Berat K., ehliyetsiz çıktı. Bunun üzerine sürücüye 2 bin 699 TL cezai işlem uygulandı. Gencin babası ise oğluna şu sözlerle isyan etti: “Verin bir tabanca da ben sıkayım ya da sen sık beni burada öldür.” 

YAŞAM 10.11.2021, 13:47 11.11.2021, 08:53
Ehliyetsiz sürücünün babasından oğluna: “Beni burada öldür” 

Bursa İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ahmet Türkel çevre yolu üzerinde uygulamalarda bulundu. Uygulama sırasında şüpheli olduğu belirlenen 38 RV 828 plakalı bir otomobili durduran ekipler, sürücü 24 yaşındaki Berat K.’nın ehliyeti olmadığını tespit etti. Araçta bulunan 25 yaşındaki Soner U. isimli kişinin ise üzerinden uyuşturucu kullanma aparatı ve ruhsatsız tabanca çıktı. Berat K.’ya ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 bin 699 TL cezai işlem uygulandı. 



Baba Osman K., oğluna isyan etti 

Uygulama noktasına gelen baba Osman K., oğluna isyan etti. “Ne yapacağım oğlum ben şimdi verin bir tabanca da ben sıkayım ya da sen sık beni burada öldür. Yeter burama geldi nedir bu rezillik ben de insanım oğlum. Can taşıyoruz, taş değil.” ifadelerini kullanan baba Osman K., çevredekiler tarafından sakinleştirildi. Sürücü ve üzerinden uyuşturucu kullanım aparatı çıkan şahıs da ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. 

Yorumlar (0)