Ehliyeti alınan alkollü sürücü 3 çocuk annesine çarptı

Antalya’da öncesinde ehliyetine el koyulan alkollü bir araç sürücüsünün kullandığı araç çalıştığı seraya gitmek amacıyla yol kenarında yürüyen 3 çocuk annesine çarptı. Meydana gelen kazada anne yaşamını yitirdi, sürücü ise gözaltına alındı.

YAŞAM 29.08.2021, 15:27 30.08.2021, 16:39
Ehliyeti alınan alkollü sürücü 3 çocuk annesine çarptı

Dün akşam 18.15 sularında kaza Antalya Aksu Kurşunlu’da meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre 40 yaşındaki M.İ. idaresindeki bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıktı. O esnada otomobil yolun karşısına yaya olarak seraya gitmeye çalışan 34 yaşındaki Resmiye Engel’a çarptı.

Hurdaya dönen aracın sürücüsü yaralandı

Çarpmanın da şiddetiyle beraber Resmiye Engel olay yerinde hayatını kaybederken, takla attıktan sonra hurdaya dönen araçta bulunan sürücü M.İ de yara aldı. Kazanın ardından jandarma ekiplerince sürücü gözaltına alındı.

Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün öncesinde alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el koyulduğu ifade edildi. 3 çocuk annesi olan Resmiye Engel’in cenazesi yapılmış olan otopsi sonrası eşi İsmail Engel ve yakınlarınca morgdan alındı.

Kazaya neden olan sürücünün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor

Acılı eşin cenazenin alınacağı esnada oldukça üzgün olduğu görüldü. Bugün sürücü M.İ.’nin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)