Egzozu tıkarken kameraya böyle yakalandı

İstanbul'da bir kişi otomobilin egzozunu tıkadı, güvenlik kamerası görüntülerini izleyen sahibi şaşkına döndü.

YAŞAM 30.11.2019, 11:24

İstanbul Silivri’de kimliği belirsiz bir kişi, sitede park konumundaki aracın egzozunu eski çoraplarla ve sünger parçalarıyla tıkadı, sabah işe gitmek için aracına binen sahibi ise otomobil çalışmayınca kontrol ettiği aracın egzozunun tıkandığını görünce şaşkına döndü. Kimliği belirsiz kişinin egzozu tıkadığı o anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İlginç olay, dün gece 04.00 sıralarında Silivri ilçesi Mimarsinan Mahallesinde yaşandı. Sitenin otoparkında park durumundaki otomobilin egzozunu kimliği belirsiz bir kişi sünger parçaları ve eski çoraplarla tıkadı. Sabah işe gitmek için otomobile binen kadın sürücü, aracın çalışmaması üzerine inip kontrol ettiği sırada gördükleri karşısında şok oldu. Genç kadın, egzozu tıkayan şahsı bulmak için çevrede bulunan iş yerlerinden güvenlik kamerası görüntülerini istedi. Görüntüleri inceleyen genç kadın, kimliği belirsiz bir kişinin egzozu tıkadığını izledi ve görüntülerle birlikte polis merkezine giderek, şikayetçi oldu.

Kimliği hâlâ belirlenememiş olan şahsın egzozu tıkadığı o anlar ise güvenlik kamerası kayıtlarına saniye saniye yansıdı.

Yorumlar (0)