Edirne'de Levent Kırca’nın “alkolik” skecine konu olacak olay

Edirne’de bir şahıs, alkolmetre üfletilmek istendiğinde aracının torpidosundan kendi alkolmetre çubuğunu çıkartarak ona üfledi. Sürücünün bu hassasiyeti şaşkına çevirirken daha önce alkolden bir kere ehliyetinin alındığını ve o günden beri aracında hep bu aparatı taşıdığını dile getirdi. 

YAŞAM 13.03.2022, 08:37 14.03.2022, 12:40
Edirne'de Levent Kırca’nın “alkolik” skecine konu olacak olay

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin çeşitli noktalarında denetim yaptı. Kurulan denetim noktasına gelen araçları tek tek inceleyen ekipler, bazı kişilere de alkol ölçümü gerçekleştirdi. Durdurulan araçlardan birinin sürücüsü olan Abidin Muzika da onlardan biriydi. Ekipler, Muzika’nın alkollü olduğundan şüphelenince alkolmetre üfletmek istediler. Ancak o andan sonra yaşananlar hem şaşkına uğrattı hem de güldürdü.



Kendi alkolmetre çubuğu ile alkol testi yaptırdı

Ekipler Muzika’ya vermek için alkolmetreyi hazırlarken o sırada sürücü, aracının torpidosundan kendi alkolmetre üfleme çubuğunu çıkartarak polise verdi ve kendi cihazı ile ölçüm yaptırdı. Alkollü olması sebebiyle ehliyetini daha önce kaptırdığını belirten sürücü, o günden beri de hatıra olarak aparatı aracında sakladığını ifade etti. 

Yorumlar (0)