Edirne'de denetlemeye takılan aracın ses sistemi, polisi şaşkına çevirdi

Edirne’ye bağlı Keşan ilçesinde açtıkları çok yüksek sesli müzikle, bölgedeki yurttaşlara eziyet eden sürücü, trafik denetlemesinde yakayı ele verdi. Kontrol esnasında fark edilen aracın bagaj bölümünü tamamıyla kaplayacak bir biçimde yapılan ses sistemi, emniyet güçlerini şaşkına çevirdi.

YAŞAM 25.03.2021, 19:42 26.03.2021, 11:43
Edirne'de denetlemeye takılan aracın ses sistemi, polisi şaşkına çevirdi

Muhtar Ali Çevikel Caddesi üzerinde rutin denetimlerini sürdüren Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği'ne bağlı güvenlik ekipleri, ilçede yüksek sesle müzik yayını gerçekleştiren hafif ticari aracı tespit ederek durdurdu. Ş.K. adlı şahsa ait '34 DM 0789' plakalı hafif ticari araçta kontrol gerçekleştiren ekipler, araç içerisinde usulüne uygun olmayacak bir biçimde ses sistemi ile çok sayıda hoparlörün bulunduğunu fark etti. Öte yandan, yine bagaj kapağı bölümünde yazılı olan, ‘Masal değil, müzik dinliyoruz.’ yazısı ise gözlerden kaçmadı.

Araç sigortasız çıktı

Söz konusu ses sisteminin gücünü bir müzik açarak denetleyen emniyet güçleri, aracının sigortasının olmadığı için sürücüye 288 lira ceza uygularken, trafikten ihraç edilen araç, Keşan Şoförler Odası'nın otoparkına nakledildi.

Yorumlar (0)