Edirne'de bir garip 'hacet' olayı: Kedi-köpek yapıyor sandı, kamerayı izleyince...

Evinin merdivenlerinde gördüğü idrar ve dışkıların insanlara ait olduğunu tespit eden vatandaş, belediyeden mahalleye umumi tuvalet yapılması için yardım talep etti.

YAŞAM 09.03.2021, 21:41 10.03.2021, 10:55
Edirne'de bir garip 'hacet' olayı: Kedi-köpek yapıyor sandı, kamerayı izleyince...

Edirne’de meydana gelen trajikomik durum, 'bu kadarına da pes' dedirtti.

Sarıcapaşa Mahallesi’nde ikamet eden Sezai Altan (49), evinin merdivenlerinde gördüğü idrar ve dışkılar üzerine güvenlik kamerası kayıtlarını izledi.

Altan, bölgedeki vatandaşların ıssız ve kör nokta olması sebebi ile evinin önünde tuvaletlerini yaptıklarını tespit etti.

"Hacetlerini evimin önünde gideriyorlar"

İkamet ettiği mahallede tuhaf olayların meydana geldiğini söyleyen Altan, “Burada çok enteresan olaylar oluyor. Komşum yok, evlerin çoğu boş. Hırsızlık olayı yaşadığım için güvenlik kamerası taktırdım. Kamera kayıtlarını izlediğimde, buraya hacetlerini gidermek için gelen insanlarla karşılaştım.

"Belediye umumi tuvalet yapsın"

Kapı yaptırmaya karar verdim. Belediyeden yardım istiyorum, buraya bir umumi tuvalet yapsınlar. Burada seyyar satıcılar var, ihtiyaçlarını giderecekleri hiçbir yer yok."

"Her yaştan insan..."

Her yaş grubundan vatandaşın tuvalet olarak evinin önünü kullandığını aktaran Altan, "Her yaştan erkek-kadın gelip tuvaletini yapıyor. Bu yaptıkları suç." dedi.








 

Yorumlar (1)
Hakan 3 yıl önce
Allah sabır versin temizlemekte sana düşüyordur :(