Eczaneyi bıçakla soymak isterken ummadığı biçimde yakalandı

Ankara’da eczaneye bıçakla girerek soygun yapmak isteyen bir kişinin yakalanma anı kameralara yansıdı. Soyguncu, eczacı ve kalfası tarafından direniş görünce neye uğradığını şaşırdı.

YAŞAM 07.03.2022, 14:30 08.03.2022, 13:43
Eczaneyi bıçakla soymak isterken ummadığı biçimde yakalandı

Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Dikmen isimli yerleşim yerinde dün nöbetçi olan bir eczanede soygun gerçekleşmek üzereydi. Kimliğinin henüz tespit edilemediği belirtilen bir şahıs, C.K.E. isimli eczacının işlettiği eczaneye geldi. O sırada elindeki bıçağı gösteren hırsız, kasanın boşaltılmasını istedi. İş yerindeki sesleri duyan ve o anda arka odada bulunan eczacı kalfası, C.K.E.’nin yanına geldi. 
 


Soyguncu, kasayı alıp kayıplara karışmak istedi

C.K.E.’ye dediğini yaptıramayan hırsız, yazar kasayı alarak koşarak ortalıktan kaybolmak istedi. Ancak koşarken kasa açıldı ve paralar da etrafa saçıldı. O anlar, iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken C.K.E.’nin kalfası soyguncunun peşinden koşmaya başladı. Kovalamacada kalfa, soyguncuyu yakaladı. O sırada arbede yaşandığını belirten kalfa elinden hafif yaralandı. Öte yandan soyguncu etkisiz hale getirilerek polise teslim etti.

Yorumlar (0)