E-5'te dehşete düşüren olay

E-5'te çevredekileri dehşete düşüren bir olay yaşandı. Bir sürücü, tartıştığı adamı aracıyla geri geri hız yaparak ezdi.

YAŞAM 04.12.2019, 12:09
E-5'te dehşete düşüren olay

Avcılar E-5 Denizköşkler mevkisinde maddi hasarlı kaza yüzünden iki sürücü arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada bir sürücü diğerini aracıyla geri geri gelerek ezdi. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Yaralı adam ise hastaneye kaldırıldı. Aracıyla geri geri gelerek tartıştığı sürücüyü ezen şahıs ise olay yerinden hızla kaçtı.

Görenleri dehşete düşüren olay, saat 10.00 sıralarında E-5 Avcılar Denizköşkler Mevkisinde yaşandı. İddialara göre, aracıyla çocuğunu okula götüren bir sürücü ile başka bir sürücünün aracı çift taraflı maddi hasarlı kaza yaptı. Yaşanan kaza sonrası iki sürücü arasında tartışma çıktı. Emniyet şeridinde arka arkaya duran iki otomobilden birinin sürücüsü aracından inerek öndeki araca doğru yöneldi. Bu sırada öndeki araçta bulunan sürücü ise geri geri hızla gelerek adamı aracın altına aldı. Yaşanan olayı gören vatandaşlar tarafları sakinleştirdi. Adamı ezen sürücü ise aracı ile hızla olay yerinden kaçtı. Bu sırada yaralı diğer sürücü de olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Olayı gören Volkan Çamur isimli vatandaş, "İki araç sürücüsü yol üstünde tartışmaya başladı. Bunun üzerine arkadaki aracın sahibi araçtan indi ve öndeki araca doğru yürüdü. Tartışma devam edince öndeki araçtaki arkadaş tam hızlı şekilde geri geri vurdu. Altına aldığı arkadaş da kalkıp kendisini ezen arabanın camına vurdu. Ezen sürücü arabasıyla kaçtı. Yaralı arkadaşın yanında çocuğu vardı, o da okula gidiyormuş başka bir arkadaşın arabasıyla o devam etti" diye konuştu.

Olay anı güvenlik kamerasında

Yaşanan anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, arkadaki araçta bulunan sürücünün inip öndeki arabaya koşması ve öndeki aracın sürücüsünün ise geri geri gelerek adamı ezmesi görülüyor.

Yorumlar (0)