E-5 Karayolunda feci intihar 

Metrobüs üst geçidinden E-5 Karayolu’na atlayan kadına otomobil çarptı.

YAŞAM 24.10.2019, 06:42
E-5 Karayolunda feci intihar 

İstabul'da Darülaceze Perpa Metrobüs üst geçidinden E-5 Karayolu’na atlayan kadına otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle 5 metre sürüklenen kadın olay yerinde yaşamını yitirirken, otomobil 50 metre gittikten sonra durabildi.

Korkunç olay, saat 00:00 sıralarında Kağıthane Talatpaşa Mahallesinde bulunan Darülaceze Perpa Metrobüs üst geçidi Edirne istikametinde yaşandı.

Alınan bilgilere göre kimliği belirlenemeyen bir kadın henüz öğrenilemeyen bir sebeple Metrobüs üst geçidinden E-5 Karayoluna atladı. Bu sırada Edirne istikametine gitmekte olan bir otomobil, üst geçitten atlayarak yola düşen kadına çok hızlı bir şekilde çarptı. Otomobilin çarptığı kadın 5 metre sürüklenirken, otomobil sürücüsü ise yaklaşık 50 metre gittikten sonra ancak durabildi. Korkunç olayı gören diğer sürücülerin 155 Polis ve 112 Acil'e ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi gönderildi.


 
Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerine gelen polis ekipleri ise iki şeridi trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı. 

Olay yeri inceleme polis ekiplerinin yaptıkları incelemelerin ardından kadının cesedi ambulansla Adli Tıp Morguna götürüldü.

Trafikte oluşan yoğunluk ve tıkanma kadının cesedin kaldırılmasının ardından normale döndü. E-5 karayoluna atlayan kadına çarpan otomobil sürücü kadın ise ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü.

Polis konkunç olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar (0)