Düzce’de talihsiz kaza! Kendisine muavinlik yapan babasını ezdi

Düzce’de meydana gelen olayda Tem otoyolunun Kaynaşlı bölgesinde bir tır sürücüsü yanlış şeride girdikten sonra geri gelmeye başladı. Ancak tır şoförü geri geri gelirken ona yön gösteren babasını ezdi. Yaşlı adam tırın altında kalmasının ardından yaşamını yitirdi.

YAŞAM 03.04.2022, 09:31 03.04.2022, 16:31
Düzce’de talihsiz kaza! Kendisine muavinlik yapan babasını ezdi

TEM otoyolunun Kaynaşlı bölgesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre M.E’nin kullandığı tır Ankara istikametine giden yola girmesi gerekirken yanlışlıkla Ankara istikametine giden yola girdi. Yanlış yöne gittiğini fark eden sürücü otoyolda geri geri gelmeye başladı. Bu esnada baba N.E. oğluna muavinlik yapmak adına araçtan inerek yol göstermeye başladı.

Geri geri gelirken babasını ezdi

Ancak tır şoförü geri geri gelirken babasını ezdi. Tırın altında kalan yaşlı adam yaklaşık olarak 10 metre sürüklendi. Şeritten çıktıktan sonra tırı park eden M.E. daha sonra babasının gelmediğini fark etti. Babasının aramaya başlayan tır şoförü yolda babasının cansız bedeni ile karşı karşıya geldi. Kazanın ardından sürücü M.E. trafik polislerine ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Yaşlı adamın öldüğü tespit edildi

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Kaza yerine gelen olay inceleme ekipleri kaza ile ilgili incelemelerde bulunurken tırın altında kalarak yaşamını yitiren N.E’nin cesedi Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)