Düzce’de aile içi tartışmada kan aktı: 2 ölü, 4 yaralı 

Diyarbakır’dan Düzce’nin Gölyaka ilçesine fındık toplamak için gelen aile içinde çıkan tartışma kanlı bitti. Olayda iki kişi hayatını kaybederken ikisi ağır dört kişi yaralandı.

YAŞAM 05.09.2021, 17:01 06.09.2021, 09:48 Hanife
Düzce’de aile içi tartışmada kan aktı: 2 ölü, 4 yaralı 

Düzce’nin Gölyaka İlçesine bağlı Bakacak Köyü’nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, fındık toplamak için köylerine Diyarbakır’dan gelen aile kendi içinde tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi ile 24 yaşındaki Mehmet Kara yanında bulunan silahla ateş etmeye başladı.

Olay sonucunda; 19 yaşındaki Fehime Tüfenk ve 67 yaşındaki Süleyman Kara olay yerinde can verirken, 17 yaşındaki Mihriman, 19 yaşındaki Emine Tüfenk ve 32 yaşındaki Mehmet Mevlüt Kara yaralandı.



Silahla ateş açan Mehmet kara ise olayın ardından kafasına sıkarak intihar etti. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Mehmet Kara, Mihriman Kara ile diğer yaralılara ilk müdahaleleri yaptıktan sonra Düzce Üniversitesi Hastanesine ve Atatürk Devlet Hastanesine kaldırdı. 

Yaralıların tedavileri sürerken polis soruşturma başlattı.

Yasal Bilgilendirme
Düzce Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, habernediyor.com editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editöryel yorum olmadan yayına alınmıştır. Düzce Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.
 

Yorumlar (0)