Düzce ve Bolu'da yoğun sis var

Düzce ve Bolu'da etkili olan yoğun sis sebebiyle trafikte sürücüler sıkıntı yaşıyor.

YAŞAM 23.11.2020, 12:59 24.11.2020, 17:26
Düzce ve Bolu'da yoğun sis var

D-100 kara yolu Bolu Dağı kesimi genelinde sis hayli etkili oluyor. Yoğun sis sebebiyle görüş mesafesi neredeyse 30 metreye kadar düştü.

Bugün sabah saatlerinden başlayarak etkisini artıran yoğun sis nedeniyle Abant Kavşağı, Karanlıkdere, Seymenler ve Bakacak mevkilerinde sürücüler çok ağır seyretmek zorunda kalıyor.

Sürücülerin dikkatli seyretmeleri istenirken güvenli yolculuk yapmaları için de güzergah boyunca sis lambaları ile uyarılar yapılıyor.

Sürücüleri işaret ve hoparlörlerle uyaran trafik ekipleri yakın takip, aşırı hız ve hatalı sollama konusunda dikkatli olmalarını, trafik işaret ve işaretçilerini dikkate almalarını istiyor.

Düzce

Düzce'de ise kent merkezinde sisin etkili olduğu, görüş mesafesinin ise yer yer 25 metreye kadar düştüğü görülüyor.

Ana arterlere bakıldığında Atatürk Bulvarı, Mimar Sinan ve İstanbul caddeleri ile Düzce-Kalıcı Konutlar bağlantı yolu ve D-655 kara yolu, D-100 kara yolunun da Soğancı, Çoban ve Öztürkler mevkilerinde sürücülerin trafikte güçlük çekerek ağır ilerlediği görülüyor.

Anadolu Otoyolu'nda ise Küçük Melen, Gümüşova rampaları, Gölyaka ve Düzce gişeleri ile Bataklıçiftlik mevkilerinde de sis dolayısıyla görüş mesafesi hayli düştü.

Bölgede görevli trafik ekipleri, sürücülere sıkça uyarıda bulunuyor ve takip mesafesini korumalarını, hız yapmamalarını, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını istiyor.

Hava sıcaklığı Düzce'de 1 derece ölçüldü. Kentte sisin öğle saatleri sonrası etkisini yitirmesi öngörülüyor.

Yorumlar (0)