Düzce'de zincirleme kaza: 6'sı çocuk 15 yaralı

Düzce’de 4 otomobilin çarpışması sonucunda yaşanan kazada, 6'sı çocuk olmak üzere 15 kişi yaralanırken, kaza yüzünden savaş alanına dönen yol havadan görüntülendi. 

YAŞAM 04.07.2021, 10:33 05.07.2021, 10:10
Düzce'de zincirleme kaza: 6'sı çocuk 15 yaralı

Kaza, dün Düzce’de Bolu istikametinde olan Fatih K. yönetimindeki araç, aynı istikametteki Selami Y. idaresindeki araca arkadan çarptı. 

Kazada 15 kişi yaralandı

Çarpışmanın etkisi ile araç savrulurken, Fikret K. idaresindeki hafif ticari araca ve Aykut S. kontrolündeki otomobile çarptı. Yaşanan zincirleme kazada 6’sı çocuk olmak üzere 15 kişi yaralanırken, kazanın yaşandığı yol savaş alanına döndü. Kazayı gören vatandaşlar olayı hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve yaralılar, hastanelere kaldırıldı. 

Polis ekipleri, yolu kendi elleri ile temizledi 

Kaza nedeniyle uzun araç kuyruklarının oluşurken D100 Karayolu'nun trafiğe tekrar açılması için polisler yoğun bir çaba sarf etti. Bu esnada bir trafik polisinin, elindeki süpürge ile yolu dakikalarca temizlemeye çalıştı. Ekiplerin çalışmalarından sonra yol trafiğe açıldı. 

Kaza havadan görüntülendi 

Kaza nedeniyle uzun araç kuyruklarının yaşandığı D100 Karayolu havadan görüntülendi. Kazaya ilişkin polis ekipleri inceleme başlattı. 

Yorumlar (0)