Düzce'de üşengeçliğiyle fenomen oldu

Düzce'de atıkları poşette toplayıp, uzakta olan çöp konteynerine gitmeye üşenen adam, duvarların üzerinden konteynere tam basket attı. Sitenin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen o anlar sosyal medya platformlarında paylaşılınca, üşengeçlik yapan adam bir anda fenomen oldu.

YAŞAM 23.05.2021, 19:40 24.05.2021, 13:45
Düzce'de üşengeçliğiyle fenomen oldu

Düzce’ye bağlı Akınlar Mahallesi üzerinde bulunan bir sitede görev yapan Aydın Şengül, site içerisinde temizlik yaptığı esnada sokak hayvanlarının getirdiği çöpleri de toplamaya koyuldu. Şengül, atıkları bir araya getirdikten sonra sitenin dışındaki konteynerin yanına gitmek yerine çöpü duvarların üzerinden konteynere tam isabetle attı. Sitenin güvenlik kameraları tarafından kaydedilen o anlar ise sosyal medya mecralarında paylaşıldı.

"Nasıl yaptığımı soruyorlar"

Görüntülerin sosyal medya platformlarında paylaşılmasının akabinde bir anda fenomen haline gelen Şengül, şu ana kadar hiç basketbol oynamadığını ve gelen tepkilerin ardından mutlu olduğunu dile getirdi. Şengül, "Sokak hayvanlarının getirdiği çöpleri gördüm, tüm çöpleri bir poşette topladım. Ardından site dışına çıkmaya üşendim. Duvarların üzerinden konteynere atık poşetini fırlattım. Poşet, direkt olarak içine girdi. Kaderimizde basketçi olmak da varmış. Sitenin güvenlik kameraları o anları kaydetmiş. Sosyal medyada paylaşılmış. Beni tanıyan veyahut tanımayan çok sayıda kişi 'Nasıl becerdin?' diye aradılar. Güzel tepkiler aldığımı söyleyebilirim." sözlerini sarf etti. 









Yorumlar (0)