'Dur' ihtarına uymayıp kaçtı, çelik yelekle yakalanınca 'Hapisten çıktım hasımlarım var' dedi

Adana’da polis denetleme noktasında ‘dur’ ihtarına uymayan ve dubalara çarpıp kaçan sürücü, 10 kilometrenin ardından önü kesilerek yakalandı. Yolcu koltuğundaki şahıs çelik yelekle yakalanırken, “Cezaevinden çıktım, hasımlarım var” şeklinde kendisini savundu. 

YAŞAM 06.07.2021, 10:43 07.07.2021, 10:08
'Dur' ihtarına uymayıp kaçtı, çelik yelekle yakalanınca 'Hapisten çıktım hasımlarım var' dedi

Adana’nın Sarıçam ilçesinde yol kontrol uygulamasında polis, bir otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu, fakat otomobil sürücüsü İhtara uymayarak uygulama noktasında bulunan dubaları devirerek kaçmaya başladı. 

Aracın önü kesilerek yakalandı

Uygulama noktasında bulunan polis, olayı telsiz ile bildirmesinden sonra aracın kaçış güzergahında tedbir alındı. 

Uygulamadan kaçan otomobil ara sokaklarda yoluna devam etti. Kısa bir süre sonra ana artere çıkan araç, Plaka Tanıma Sistemi kameralarına yakalandı. Daha sonra Yüreğir Devriye Ekipleri, kaçış güzergahında otomobilin önünü keserek yakaladı. 

“Cezaevinden çıktım, hasmım var”

Otomobilden indirilen ismi henüz öğrenilemeyen sürücü ve Azat D.’nin üzerlerine arama yapıldı. Gerçekleştirilen aramada Azat D.’nin çelik yelek giydiği tespit edildi. Azat D., gazetecilerin niye çelik yelek giydin şeklindeki sorusuna, ”Cezaevinden çıktım, hasımlarım var” şeklinde yanıt verdi. 

Sürücü ve çelik yelekli Azat D. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şahısların kaçtığı araç ise detaylı inceleme için polis otoparkına çekildi. 

Yorumlar (0)