Dünyayı gezmek için maaş alacak

İngiliz şirketi Wowcher, dünyayı gezerek sosyal medyada tanıtması için yılda 25 bin sterlin (185 bin lira) maaşla çalışacak seyyah aradığını açıkladı.

YAŞAM 01.11.2019, 16:08 05.11.2019, 11:06
Dünyayı gezmek için maaş alacak

Bir İngiliz şirketi olan Wowcher 2020'de yıl boyunca dünyayı gezerek gittiği yerleri sosyal medyada tanıtacak bir seyyah aradığını duyurdu.

2020 yılı boyunca aralarında İzlanda, İtalya, ABD ve Tayland'ın da bulunduğu 40'ın üzerinde ülkeyi ziyaret edecek olan maaşlı seyyah eğer isterse her yolculuk için farklı bir arkadaşını da götürebilecek.

Bu iş çoğu kişinin hayali

İşe alınacak seyyahın YouTube ve diğer sosyal medya platformlarında gezilerle ilgili bilgilendirici paylaşımlar yapmasını bekleyen şirket, iş ilanında "Bu tanıtımların Wowcher Travel'ın sunduğu fırsatların ne kadar mükemmel olduğunu ve tüm dünyada indirimlerimizden yararlanarak vakit geçirmenin ne kadar avantajlı olacağını göstereceğini umuyoruz." ifadelerini kullandı.

İşe başvuracak adayların geçerli pasaportlarının olması ve 18 yaşını doldurmuş olmaları bekleniyor. İşe alınacak seyyah yıllık 25 bin sterlin (185 bin lira) maaş alacak.

Adayların 30 Aralık tarihine kadar kendi sosyal medya hesaplarında 30 saniyelik bir video paylaşmaları ve videoda neden bu işe uygun olduklarını anlatmaları gerekiyor.

Yorumlar (0)