Dünyada gerçekleşen en akıl almaz ve absürt olaylar!

"Bu da yalandır artık" dediğiniz her şey, korsan hayaletiyle evlenmek bile, dünyanın bir köşesinde gerçekten de yaşanmış.

YAŞAM 31.10.2019, 19:10 04.11.2019, 16:42
Dünyada gerçekleşen en akıl almaz ve absürt olaylar!

Her gün, dünyada  gerçekleşen birbirinden komik ve absürt olaylar duyuyoruz. İşte onlardan birkaçını sizler için derledik.

1.Kadın, 300 yaşındaki bir korsanın hayaletiyle evlendi.

45 yaşındaki Amanda Teague, aralarındaki 255 yaşı umursamayıp 300 yaşındaki Jack Teague Haitili korsan, adlı hayaletle evlendi. Amanda Teague, ironik bir şekilde,  İrlanda'da Kaptan Jack Sparrow taklitçisi olarak çalışıyor. Çift, ilk kez 2015 yılında Amanda Teague’ın yatak odasında tanıştılar. Odasında bir hayaletin varlığını hissettiğini ve hemen hemen her gece buluşmaya devam ettiklerini söyledi. Hayaletin varlığını hissettikten altı ay sonra, Teague onun için hisler beslemeye başladığını söyledi. Ve sonunda evlendiler.

2.Banksy’nin tablosu, 1.4 milyon dolara satıldıktan hemen sonra kendini imha etti.

Banksy’nin eseri, Birleşik Krallık'taki bir müzayede 1.4 milyon dolara satıldıktan hemen sonra kendini imha etti. Eser, çerçevenin altındaki bir parçalama mekanizmasından aşağı çekildi ve derhal parçalara ayrıldı.

3.Adam, kız arkadaşı için hayvanat bahçesinden maymun çalmaya çalıştı.

Yeni Zelanda Hayvanat bahçesindeki bir kafesten sincap maymunlarını çalmaya çalışan bir adam, suçundan dolayı mahkum edildi. Nisan ayında gerçekleşen olayda, John Owen Casford, gecenin bir yarısında Wellington Hayvanat Bahçesine girdi ve bir maymun çalarak kız arkadaşı için eve götürmeye çalıştı. 23 yaşındaki adam, o gece gerçekten çok sarhoş olduğunu söyledi.

4.Yargıç, 30 yaşındaki adama ailesinin evinden taşınması gerektiği hükmünü verdi.

30 yaşındaki adama ailesinin New York’daki evinden taşınması için ailesi tarafından ilk önce nakit para teklif edildi. Michael Rotondo gerçek hayatta başarısızlık yaşayacağını düşündüğü için ayrılmayı reddetti. Böylece, ailesi, her sevgi dolu anne ve babanın yapacağı şeyi yaptı ve onu mahkemeye verdiler.

5.Aranan soyguncu, polis karakolunda iş görüşmesine gittikten sonra tutuklandı.

Bir iş görüşmesinde yaşanması beklenen bazı şeyler vardır. Tutuklanmak genelde onlardan biri değildir. Ancak, Alberto Lopez’e tam olarak bu oldu. Cottonwood polis departmanında bir iş için yapılan mülakat sırasında, departmandaki memurlar bir yıldan fazla bir süredir aradıkları suçlunun Alberto Lopez olduğunu fark edip tutukladı. 

6.Sarhoş adam araba çaldı ve sonra da nasıl süreceğini bilmediğini fark etti.

2014 yılında polis, Kemerovo bölgesinde bir kafenin önünde park edilmiş bir arabada oturan adamın “garip davranışlarını” fark etti. Kendini tanıtması istendiğinde, adamın herhangi bir resmi belgesi (sürücü belgesi ve oturduğu araç için kayıt belgesi) yoktu. Polis ifadesine göre, zehirlenme belirtileri de sergiliyordu. Sarhoş hırsız, nasıl araba kullanacağını bilmediğini fark ettiğinde çalıntı arabayı 1 kilometre boyunca itmek zorunda kalmıştı. Kimliği açıklanmayan hırsız, altı yıla kadar hapisle karşı karşıya kaldı.

7. Türkiye’de 160 bin kişiyi dolandıran adam.

Adana'da baba-oğul, 'internet üzerinden kredi kartı bilgilerine ulaştıkları Türkiye'nin 81 ilinden 160 bin kişiyi dolandırdıkları' iddiasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edildikleri sırada zanlı baba, "İhtiyacım vardı dolandırdım, lüks villalarda yedim, pişkinliğimi yazın" dedi.

8. Messi'nin adı Kuran'da geçiyor!

Milat gazetesi, Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi’nin adının Kuran’da geçtiğini, bu nedenle “önüne kim gelirse çarpıp yıkıp geçtiğini” yazdı.
Milat yazarı Süleyman Karakulluk’un “Messi ismi Kur’an’da var” başlıklı yazısında, “Geçen gün yeni başladığım hatmi şerifi okurken Bakara Suresi'nin 275. ayetinegelince şaştım kaldım. Zira ayette Messi kelimesi geçiyor” ifadeleri yer aldı.
 

Yorumlar (0)