Dükkânı su bastı, halı almak isteyenler birbiriyle yarıştı!

Başkent Ankara'daki depolarında yaşanan su baskını nedeniyle ıslanan sıfır halılar, üçte bir fiyatına satıldı. Halıların bir kısmı Ankara'da, kalanı ise Elazığ'da satışa sunuldu. Ucuzluğu duyan vatandaşlar dükkâna akın etti, halı satın alabilmek için birbiriyle yarıştı.

YAŞAM 27.08.2022, 17:32 Hakan Öksüz
Dükkânı su bastı, halı almak isteyenler birbiriyle yarıştı!

Ankara'da halı dolu bir depoda su baskını yaşanmıştı. "Artık satılmaz" denilen halılar, işletmecilerin aklına gelen bir fikir sayesinde kapış kapış gitti. Değeri düşen halılar Elazığ'a getirildi ve satışa çıkarıldı. Halıların üçte bir fiyatına satılacağını öğrenen vatandaşlar, kampanyadan yararlanmak için dükkana hücum etti.

Uzun araç kuyrukları oluştu

Ucuza halı almak için birbirleriyle mücadele eden vatandaşlar nedeniyle dükkânda izdiham yaşandı. Ucuz halı almak isteyenler, dükkânın önünde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Hızlı şekilde halıları inceleyen ve satın almak için birbiriyle mücadeleye girişen vatandaşlar, dükkânda adım atacak yer bırakmadı.

Çalışan Hakan Gülbaş: Bu fiyatlara fabrikada bile bulamazsınız!

Dükkândaki çalışanlardan biri olan Hakan Gülbaş, "İnanılmaz bir yoğunluk var. Ankara'daki depomuzu su basınca halıları buraya getirerek ucuza satmaya karar verdik. Su basan depodaki halıların yarısını Ankara'da, kalan kısmını ise burada sattık. Adeta izdiham yaşanıyor. Fabrikadan bile bu fiyatlara halı bulamazsınız." ifadelerini kullandı.

Nihat Bingöl: İkinci el değil, sıfır halılar bunlar!

Vatandaşların akın ettiği dükkanın önünde ilginç manzaralar oluştu. Ucuza halı satın alan vatandaşlar, araçlarına binerek uzaklaştı. Ucuz fiyattan halı almak için dükkâna gelen Nihat Bingöl, "Bu halılar normalde bunun 3 katı fiyatına satılıyor. Ucuzluğu duyan buraya geldi. Biz de fırsatı kaçırmak istemedik. İkinci el değil, sıfır halılar bunlar." dedi.

Yorumlar (0)