Düğüne gidip kendilerini savaşta buldular 

Sakarya’da düğüne katılmak için salona giden vatandaşlar, kendilerini büyük bir kavganın ortasında buldu. 24 kişinin yaralandığı kavgada 14 kişi hastaneye kaldırılırken 10 kişinin tedavisi de düğün salonunun önüne gelen ambulanslarda yapıldı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi, taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu. 

YAŞAM 06.02.2022, 17:38 07.02.2022, 16:21
Düğüne gidip kendilerini savaşta buldular 

Sakarya’nın Erenler ilçesinde bulunan bir düğün salonundaki düğün törenine katılan vatandaşlar kendilerini meydan muharebesi içinde buldu. Tabakhane mahallesi Yunus Emre caddesi Yunus Emre diriliş meydanında bulunan düğün salonunda S.Ö. ve S.K.’nın aileleri tarafından düzenlenen törene katılan iki kişi salonda kavga çıkarttı. Aynı şahısların daha önce de çiftin nişan töreninde kavga çıkarttığı ve aralarında çözülemeyen husumetlerin bulunduğu öğrenildi. 



Sandalyeler masalar havada uçuştu 

Düğün salonu içerisinde başlayan kavgada sandalyeler havada uçuştu. Taraflar, içerisi dar gelince düğün salonu dışına çıkarak kavgalarını burada devam ettirdi. Kavgayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri tarafları güçlükle sakinleştirdi. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerini abluka altına alırken çıkan kavgada 24 kişinin yaralandığı saptandı. 14 kişi hastaneye kaldırılırken 10 kişi de olay yerine gelen ambulanslarda tedavi edildi.  

Taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu 

Düğünde kavga çıkartan iki taraf da birbirlerinden şikayetçi oldu. Düğün törenine katılan bir davetli, halay çekildikten sonra çıkan kavgayı anbean telefon ile kayda aldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde sandalye ve masaların havada uçuştuğu görüldü.  

Yorumlar (0)