Düğüne gider gibi boşanmaya gitti! “Bekârlık sultanlıkmış”

Bir süredir eşiyle problemler yaşayan ve ayrılmak isteyen Özgür Ağaoğlu, boşanma davasına aracını süsleyerek gitti. Aracının arkasına “Bekârlık sultanlık” yazdıran Ağaoğlu, “Bir daha asla evlenmem” dedi. 

YAŞAM 14.05.2022, 12:29 15.05.2022, 09:26
Düğüne gider gibi boşanmaya gitti! “Bekârlık sultanlıkmış”

İstanbul Avcılar’da yaşayan Özgür Ağaoğlu, yaklaşık 5 senedir evli olduğu eşiyle uzun süredir problemler yaşıyordu. Eşiyle arasındaki sorunları çözemeyen Özgür Ağaoğlu, eşinin de onayını alarak boşanmaya karar verdi. Bugün gerçekleştirilecek olan duruşma öncesi aracını düğüne gider gibi süsleyen Ağaoğlu, eşinden boşandıktan sonra şehir turu attı. 

Görenler ilk başta düğün arabası zannetti 

Ağaoğlu’nun aracını gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Vatandaşların otomobili ilk başta düğün aracı zannettiklerini dile getiren Ağaoğlu, İstanbul turu sonrası Tekirdağ’a da gideceğini ifade etti. Evlilik defterini ömür boyu kapattığını dile getiren Ağaoğlu, “Bir daha asla evlenmem” şeklinde konuştu. 

“Sabah çiçekçi bir arkadaşıma giderek aracımı süslemesini istedim”

Mahkeme sonrası açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, “Eşimle 5 senelik bir birlikteliğimiz oldu. 2017 yılında nikâh kıymıştık ancak sorunları aşamadık. Bir süredir ayrılmak istiyordum, kendisi ile de bu durumu görüştüm ve onun da onayını alarak boşanma davasını açtık. Uzun süredir bu günü beklediğim için sabah çiçekçi bir arkadaşıma giderek aracımı süslemesini istedim. Arkasına da ‘Bekârlık sultanlık’ yazdırdım. Görenler ilk başta düğün arabası sanıyor. Sonradan durumu anlıyorlar. Adliyeye aracımı süsleyerek gelmek istedim” ifadelerini kullandı. 

“Allah, isteyen herkese nasip etsin”

Evli olarak geçirdiği 5 yıllık dönemi anlatan Ağaoğlu, “Benim için zor bir süreçti. Bekârlık sultanlıkmış, bunu çok iyi anladım. Allah, isteyen herkese nasip etsin inşallah. Çoluk çocuk olmadıktan sonra bekârlık gerçekten de sultanlık. Uzun süredir bunun hayalini kuruyordum zaten, boşanma davasına aracı süsleyip gitmeyi planlıyordum. Görenler gözlerine inanamadı. Epey güldüler aracın üzerindeki yazılara. Bundan sonra asla evlenmem. Benim için evlilik konusu burada kapanmıştır” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)