Düğüne çelenk getirdiler, bekarlığa “başsağlığı” dilediler

Sultanbeyli’de bir çift düğün yaptıkları sırada arkadaşları tarafından beklenmeyen bir sürpriz ile karşı karşıya kaldı. Bekircan Coşkun’a arkadaşlarının yaptırdığı “Acı kaybımız” yazılı çelenk, birçok kişinin ilgisini çekerken, gelin ve damat “taziyeleri” kabul etti.

YAŞAM 25.09.2022, 15:55 25.09.2022, 16:03
Düğüne çelenk getirdiler, bekarlığa “başsağlığı” dilediler

Sultanbeyli’de düğün yapan Bekircan ve Sibel Coşkun çifti, eğlence sırasında karşı karşıya kaldıkları sürprizle unutulmaz dakikalara şahit oldu.

Düğün değil, cenaze ortamı oluşturdular

Damadın yakın arkadaşları tarafından düğünde fazlasıyla konuşulan organizasyon, birçok kişinin ilgisini çekti. Gençler getirdikleri çelenge, "Acı kaybımız" notunu düşerek, jeneriklik müzik beraberliğinde salona geldi. Damadın siyah beyaz şekilde vesikalık fotoğrafını da yakalarına takan gençler, Bekircan Coşkun’un çerçeve içerisinde olan bir fotoğrafını da ellerinde getirerek cenaze töreni ortamı oluşturdu.

“Başsağlığı” dilendi, “taziye” alındı

Daha sonra arkadaşları, damat ile tokalaştı ve “Başsağlığı” diledi. “Taziye”nin ardından damat ve gelinle anı fotoğrafı çektirildi. O dakikalar ise cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan video, yüzlerce yorum ve beğeni aldı.

Yorumlar (0)