Düğünden çıkıp kavgaya tutuştular!

Sarıyer’deki bir düğünden çıkan yabancı uyruklu 2 şahıs arasında kavga çıktı. Kavganın sebebi henüz bilinmezken arbedenin yaşandığı o anlar hem güvenlik kamerasına hem de çevredeki vatandaşların kamerasına an be an yansıdı.

YAŞAM 22.06.2022, 12:33 23.06.2022, 10:17
Düğünden çıkıp kavgaya tutuştular!

Olay, geride bıraktığımız pazartesi günü saat 23.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Arabayolu Caddesi’nde yaşandı. İddialara göre, bir düğünden çıkan ve yabancı uyruklu olan 2 kişi arasında sebebi bilinmeyen bir tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle çevreden bağrışma sesleri de duyuldu. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga, düğüne gelen diğer davetlilerin araya girmesi ile son buldu. Kavga eden kişilerin ise alkollü olduğu anlaşıldı. Kavganın yaşandığı o anlar ise vatandaşların ve bir marketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

"Düğünden çıkar çıkmaz kavga etmeye başladılar"

Olay sırasında görgü tanığı olan mahalle esnafı Taner Geyik, yaşanan kavgayla ilgili şu açıklamayı yaptı. "Gece saat 23.00-23.30 civarında yabancı uyruklu kişiler burada düğün yapıyordu. Sonra düğünden çıkan 2 kişi kapıda tartıştı ve olay büyüdü. Olay birden büyüyünce de birbirlerine tekme, tokat vurmaya başladılar. Sonra bütün herkes kapıya çıktı ve video çekmeye başladı. Bunun üzerine biz hemen emniyet güçlerine haber verdik. O sırada bütün herkes bir anda kavgaya karıştı. O ötekine vurdu öteki de ona vurdu. Kavga bittikten sonra arabaya binip gittiler. Hepsi alkollülerdi. Polis ekiplerinin gelmesine yakın bir anda hepsi dağılıp gitti. 30 – 35 kadar kişi vardı. Çok kalabalıklardı. Bu mahallede, düğün salonlarının oralarda ara sıra sıkıntılar yaşanıyor. Düğünden çıkar çıkmaz kavga etmeye başladılar. Ortalık karıştı.’’

Kavganın yaşandığı o anlar güvenlik kamerasında

Olayın yaşandığı çevredeki bir marketin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde iki kişi düğünden çıktıktan sonra tartışmaya başlıyor. Tartıştıktan bir süre sonra da kavga ediyorlar. O sırada düğünden çıkan diğer misafirlerin araya girmesi ile kavga sona eriyor.

Yorumlar (0)