Düğün drifti! Trafik magandaları İstanbul’da görüntülendi

İstanbul trafiğinde düğün konvoyuna katılan bir araç, yol ortasındaki damadın etrafında ‘drift’ yapmaya başladı. Büyükçekmece’de yaşanan o anlar, kameralara da saniye saniye yansıdı. 

YAŞAM 15.08.2022, 10:38 15.08.2022, 16:38
Düğün drifti! Trafik magandaları İstanbul’da görüntülendi

Edinilen bilgilere göre olay, www.bxxiruismall.com, 19 Mayıs Mahallesi’nde yaşandı. Düğün konvoyu yaparak şehri dolaşmaya başlayan araçlar, mahalle üzerinden geçerken yolu trafiğe kapattı. Damadı yolun ortasına alan bir araç sürücüsü, ardından kendisinin etrafında drift yapmaya başladı. Yaşanan o anlar, konvoya katılan diğer düğün davetlileri tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Damadın etrafında drift yaptılar

Sosyal medyada da yayılan o görüntüler, internet kullanıcılarının büyük tepkisini çekti. Görüntülere ilişkin yorum yapan bazı internet kullanıcıları ise bu eğlencenin hem trafik hem de damat için tehlike oluşturduğunu vurguladılar. Drift bittikten sonra yeniden aracına yönelik damat, ardından konvoydaki diğer araçlarla birlikte bölgeden ayrıldı. Öte yandan görüntülerde, konvoy bünyesinde yer almayan araçların drift esnasında trafikte beklemek zorunda kaldığı görüldü. 



Yorumlar (0)